• 1404/03/10 - 11:56
  • - تعداد بازدید: 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کالاهای اساسی مورد نیاز 6 ماه کشور تأمین است

مشاور و مدیرکل حوزه معاون وزیر و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: ذخایر کالاهای اساسی کشور مناسب بوده و اقلام ضروری برای تأمین 6 ماه نیاز کشور در انبارها موجود است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ)؛ مجتبی حافظ‌ ملکی در آیین تکریم و معارفه سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی آن استان اعلام کرد: سال گذشته 20 میلیون تُن کالای اساسی کشور تأمین شد.

وی با اشاره به فصل برداشت و خرید تضمینی محصول گندمکاران، اظهار کرد: پرداخت مطالبات کشاورزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 26 درصد افزایش داشته و تا کنون دو میلیون و 240 هزار تُن گندم در کشور خریداری شده است.

حافظ ملکی با بیان اینکه دولت تلاش دارد تا مطالبات گندمکاران به‌موقع پرداخت شود، تصریح کرد: کشاورزان بابت دریافت وجوه مربوط به عرضه گندم به دولت نگرانی نداشته باشند.

در این آیین، از خدمات احمد نامور، مدیرکل پیشین تقدیر شد و نعمان یزدانی به عنوان سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی معرفی شد.

گفتنی است، در سال گذشته، میزان خرید تضمینی گندم در خراسان شمالی نسبت به سال قبل از آن 85 درصد افزایش یافت و آن استان در زمینه رشد خرید تضمینی این محصول در بین 30 استان کشور در رتبه سوم قرار گرفت.

  • گروه خبری : شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 200335
کلمات کلیدی
روابط عمومی مادر تخصصی بازرگانی دولتی زهرا آصف نخعی
خبرنگار

روابط عمومی مادر تخصصی بازرگانی دولتی زهرا آصف نخعی